Despre mine

Activez din

2015

Specializare

Fotograf

OraČ™

Constanța

Totul a inceput intr-o joaca, in primavara lui 2015.
Ce a declansat pasiunea pentru fotografie? Dorinta de a face cat mai multe fotografii fetitei mele, Antonia, care abia ce se nascuse.
Asa ca nu am stat prea mult pe ganduri si am achizitionat primul meu aparat foto profesional. Evident, eram convins ca este tot ce am nevoie pentru a realiza fotografii superbe cu fetita si sotia mea.🙂
Foarte repede am inteles ca nu e suficient sa apesi un buton pentru a face fotografii ca.n reviste, asa ca am inceput sa investesc si in educatie. Pasiunea m.a indreptat catre cursurile unei scoli acteditate de fotografie, unde am invatat cu adevarat fotografie, atat tehnic cat si practi, timp de aproape un an de zile.
In acest an de invatare am avut ocazia sa particip la cateva nunti ca al 2 lea fotograf si m.am indragostit iremediabil de fotografia de nunta. Pana la urma, ce ar putea sa nu.ti placa? La nunta ai de toate, emotie, bucurie, fericire si multa energie pozitiva. Tot odata, pentru a surprinde toate momentele nuntii trebuie sa fi un fotograf complet, practici fotografia de portret, fotografia de produs pentru verighete si alte detalii ale nuntii, faci fotografii in lumina naturala dar si cu ajutorul luminilor artificiale, si cel mai mult vanezi momente, ceea ce noi, fotografii, numim stil fotojurnalistic de a fotografia. Discret, surprinzi naturaletea si emotia mirilor in toate momentele nuntii, de la pregatiri si pana la aruncarea buchetului miresei.
In incheiere va multumesc pentru timpul petrecut in micul meu univers fotografic si… ne vedem la nunta! 😀